Cautare

1159 de rezultate pentru "stiri cu carausi de droguri" (2.99 secunde)
La 7 luni de la startul invaziei, Rusia controleaza cu 3.000 de kilometri patrati mai putin decat a facut-o in primele cinci zile de razboi. ... Dupa succesul ofensivei Ucrainene din regiunea Harkov, armata ucraineana a strapuns liniile de aparare rusesti si in sud, spre Herson Citeste tot articolul ?
20.000 de puieti au fost la Cernica in cadrul actiunii - Planteaza in Ilfov. O mie de voluntari au fost prezenti la eveniment alaturi de o echipa de silvicultori si ecologisti. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Seful ANPC, Horia Constantinescu, a lansat, la Antena 3 CNN, un avertisment privind produsele alimentare pentru Paste cumparate de romani de pe marginea drumului. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Preturile politelor RCA vor fi plafonate, de astazi, timp de sase luni. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Specialistii ne recomanda ca educatia financiara sa fie facuta de la o varsta cat mai frageda.
Ministrul roman de externe anunta deciziile dupa atacul Rusiei Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume ? Urmareste-ne si pe retelele de socializare Facebook ?
Un fost sef al Politiei Rutiere din Romania a tras un semnal de alarma cu privire la incidentele dramatice petrecute in primele trei zile ale anului. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Presedintele Traian Basescu a cerut Serviciului Roman de Informatii sa se implice mai mult in furnizarea de informatii care sa conduca la combaterea coruptiei. Seful statului a aratat ca, datorita SRI, au fos evitate multe numiri de secretari de stat ce “aveau in spate grupuri de interese“.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
“Marii rechini“ sunt deja in colimatorul Justitiei, a anuntat presedintele Traian Basescu, intr-un interviu publicat de cotidianul francez “Le Figaro“. El precizeaza ca anchetele aflata in derulare scot la iveala si legaturile lor cu politicienii care ii sustin.
Plenul Senatului a adoptat astazi tacit 71 de propuneri legislative, informeaza NewsIn.
Un tanar a fost prins cu hasis in lenjeria intima, dupa ce masina acestuia a fost oprita de politisti pentru un control de rutina pe raza localitatii Bascov, judetul Arges.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, dupa intalnirea cu Stephen Hadley, consilierul pe probleme de securitate al presedintelui SUA, ca negocierile romano-americane privind amplasarea bazelor militare SUA in Romania sunt incheiate, urmand sa fie semnat acordul in acest sens.
Social-democratii se prabusesc in toate sondajele, dar le arde in continuare de joaca. Conducerea PSD a iesit in fata presei cu un bilant negru al guvernarii portocalii, intr-un soi de joc „ce ne vom face noi cand vom fi mari”.
Insa aceasta inaltare a omului are ca baza impacarea dintre Dumnezeu Cel Sfant si omul cazut din legatura cu El prin pacatul neascultarii. Planul lui Dumnezeu de impacare a Sa cu omenirea cazuta prin pacatul neascultarii este binevestit de ingeri la Nasterea Fiului Sau ca om in Betleem.
Presedintele Traian Basescu a strabatut in mai putin de o zi jumatate de glob, impacand pe cat posibil afacerile de stat cu cele familiale.
Procurorii Departamentului National Anticoruptie nu au gasit fapte de coruptie in dosarul Aurul Dacilor. DNA a primit in urma cu doua luni, de la Parchetul General, un dosar in care se faceau verificari cu privire la disparitia unor obiecte de patrimoniu.
google-analytics.com